Monkey Island yes rodos… we eat banannas!info@monkeyisland.gr

Άνθρωποι/Απόψεις:φασίστας πατριώτης uber alles

Αναστάσιος Σαράντης

Σήμερα λοιπόν αποκαλύφθηκε υποτίθεται ο ρόλος της Χρυσής Αυγής σε όλο το πανελλήνιο. Να ξεκαθαρίσω πως από καιρό για εμάς (δυστυχώς) που ζούμε στην πρωτεύουσα τέτοιου είδους περιστατικά δεν μας  ξενίζουν . Όταν λέμε ότι έχουμε φάει ξύλο από Χρυσαυγιτες το εννοούμε και δεν υπερβάλουμε. Στις πορείες διαμαρτυρίας του προηγουμένου καλοκαιριού τα νέα τάγματα ασφαλείας ακα MAT μαζί με τους συμμορίτες αλωνίζανε .

Ξαφνικά όλοι πέσανε από τα σύννεφα όταν είδαν το μέλος της φασιστικής συμμορίας αυτής ,  να ξυλοκοπάει μια γυναίκα και να βανδαλιζει σε κοινή θέα τηλεπαραθύρου βρίζοντας τους πάντες  . Μα είναι πραγματικότητα κύριοι και κυρίες δεν είναι κάτι το φανταστικό ,υπερφυσικό , εξωγηινο   . Δεν είναι τυχαίο ότι τους λένε συμμορίτες και  με τέτοιον τρόπο, χωρίς φόβο ,χωρίς ντροπή κινούνται και “χαιδευουν” συνανθρώπους μας   μπροστά στις  κάμερες .Φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται εκτός κάμερας. Είναι η δικιά τους καθημερινότητα , η ευκολία της βίαςτου τραμπουκισμού και της νέα πατριωτικής τάξης πραγμάτων όπου υπάρχουν  μετανάστες ,αριστεροί, άνθρωποι (πάνω από όλα ) μαχαιρωμένοι , διαδηλωτές χτυπημένοι , όλοι φοβισμένοι απέναντι τους .

Για τα τηλεοπτικά μέσα όλοι ξέρουμε ότι μεροληπτούν υπέρ η κατά μιας κυβέρνησης η ενός κόμματος ανάλογα με τα συμφέροντα του εκάστοτε καλαναρχη. Αλλά  επιτέλους μετά από ένα τυχαίο(?), γεγονός πολύς κόσμος που ενημερώνετε  από το χαζοκούτι ίσως δει την πραγματικότητα έτσι όπως είναι , χωρίς το γυάλινο περιτύλιγμα της Τι Βου .Η συμμορία αυτή είναι επικίνδυνη, είναι εδώ . Δεν είναι μια πλάκα ,ούτε  απόδειξη ότι κοίταξε περιφρονώ το πολιτικό σύστημα  με την ψήφο μου. Είναι η απόλυτη συνενοχή , στο έγκλημα , στην βία  , στην βλακεία/ανια  θα έλεγα εγώ  της ναζιστικής αυτής συμμορίας.

Εσείς λοιπόν που  τους ψηφήσατε με την δικαιολογία ότι τα  αυτοί θα φέρουν την (νεα) τάξη πραγμάτων  στο κοινοβούλιο και θα κάνουν τους βουλευτές  να φοβηθούν με τον βούρδουλα ,ξανασκεφτείτε το. Παρακολουθήσατε λοιπόν την πραγματικότητα, την ωμή  βία  αυτων  που δυστυχώς έχουμε υποστεί όλοι εμείς από τους συμμορίτες της υποτιθέμενης  εθνικής  προστασίας .

Και εσύ αγαπημένε Ροδιτη/σσα  όταν δεις πάλι πριν τις εκλογές ξανά να κατεβαίνουν στην πλατεία Ελευθερίας και να μοιράζουν μπλουζάκια και καπέλα ελπίζω να ανατριχιάσεις όπως όλοι μας. Δεν χρειάζεται να αντιδράσεις ,ούτε να γίνεις σαν και αυτούς βίαιος και τραμπούκος..  Απλώς περιφρόνησε τους .

Yστερόγραφο :Και η βια συνεχιζεται ..αντιγράφω (απο το tvxs.gr) απο σημερινο συμβαν στο κέντρο της Αθήνας.  Καθημερινη βια ,ρουτινας σε δημοσιογράφο της Jerusaleum post απο τους γνωστούς/άγνωστους συμμορίτες.

http://tvxs.gr/news/ellada/ksylodarmos-dimosiografoy-tis-jerusalem-post-se-ratsistiki-epithesi-stin-athina

Ο δημοσιογράφος της Jerusalem Post βρισκόταν στην Αθήνα για ένα ρεπορτάζ σχετικά με τη Χρυσή Αυγή. «Όταν αυτές οι επιθέσεις γίνονται μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας τότε σαφώς υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να γίνουν περισσότερα για προστατευτούν οι Έλληνες πολίτες, οι μετανάστες, οι τουρίστες και οι δημοσιογράφοι από το κύμα της βίας στους δρόμους», δήλωσε ο Gil Shefler, ο οποίος ανέφερε στις αρχές πως δεν γνωρίζει ποιοι ήταν οι δράστες της επίθεσης και κάνει λόγο για εξτρεμιστικές οργάνωσεις.

 

Comments

comments

Comments are closed.

Follow Us!
FACEBOOK
Creative Commons
creative commons logo